Weboldal
& Webshop

Van egy szuper vállalkozásod, amit nagyon szeretsz és ez király, vagy még nincs, de tudod, hogy nagyon jó lesz. A weboldal viszont segít abban, hogy folyamatosan szem előtt maradj, Helyszíntől és időponttól függetlenül. Adj esélyt magadnak, hogy elérd a potenciális vevőkörödet – Egy weboldal manapság már nem luxus, hanem egy sikeres vállalkozás alappillére.

Mosaic webesign
Mosaic webesign

Miben segítünk neked mi weboldal készítés során?

Egy sikeres weboldalnak tükröznie kell mindent, amit te és a vállalkozásod közösen képviseltek. Ezért is fontos, hogy az egyedi megjelenés mellett a funkcionalitásra és a felhasználói igényekre is egyenlő hangsúlyt fektessünk a megfelelő marketing eszközök használatával. A Mosaic weboldalakat az egyedi, különleges design és a logikus felépítés jellemzi.

Online bölcsi weboldal
Doggo Shelter weboldal

Hogyan zajlik a weboldal készítés?

Ada és Sanya – a designereid. Mindkettőnknek megvannak a saját projektjei, de minden grafikát és fontosabb mérföldkövet megvitatunk egymással, tanácsot adunk és segítünk a másiknak, így gyakorlatilag két designert kapsz egy helyett.

  1. Kérj tőlünk ajánlatot! Meséld el a lehető legtöbbet magadról, a vállalkozásodról és az elképzeléseidről ahhoz, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk már a közös munka első percétől.
  2. Az első ismerkedés után kapsz tőlünk egy inspirációs füzetet, amelyben ötleteket, színeket, képeket gyűjtünk neked össze – ennek célja, hogy motiválttá tegyünk a végső, rád és a vállalkozásodra szabott kérdőívünk kitöltésében, amely a közös munka alapján fogja képezni.
  3. A projekt kezdetekor kapsz tőlünk egy idővonalat, amely minden fontosabb mérföldkövet tartalmaz, határidővel egybekötve, így vizuálisan tudjuk követni a projekt haladását.
Mosaic Webdesign

Mi lesz a te feladatod a weboldal készítés során?

Láss el minket a lehető legtöbb és legpontosabb információval a vállakozásodról, az ötleteidről és az elvárásaidról! Jelezz vissza nekünk határidőn belül, így gördülékenyen tud haladni a közös munka – de légy velünk türelmes – minden projekt minden mérföldkövének adni fogunk egy átadási határidőt, amikorra vállalni tudjuk a feladat befejezését, és el is fogjuk neked küldeni a kész anyagot 🙂

Mosaic Webdesign
Dream of Beauty weboldal
Karát ékszer weboldal
Mosaic webesign

Mi jellemzi az általunk készített weboldalakat?

  • Egyedi design – amely 100 százalékban a te vállalkozásodhoz lett kialakítva
  • Reszponzivitás – mobilbarát, minden eszközö megfelelően működő design
  • SEO – minden online és offline keresőoptimalizálási folyamatot elvégzünk
  • Analitika – látogatottság- és teljesítménymérő eszközöket állítunk be
  • Karbantartás – vállaljuk a weboldal folyamatos karbantartását is
  • Oktatás – minden esetben segítünk leküzdeni a kezdeti nehézségeket
Mosaic webesign
Mosaic Design

Kérdésed van? Írj nekünk!

[contact-form-7 id=”2922″ title=”1 kapcsolatfelvételi űrlap”]
Mosaic Design