Nyomtatott
grafika

Kész arculat, megfelelő online megjelenés… ideje megmutatni magunkat az offline közösségnek is plakátokon, szórólapokon, kirakatokon keresztül! A nyomdai tervezés más szempontokat vesz figyelembe, mint az online testvére. Más marketing és figyelemfelhívó eszközöket használunk nyomtatott grafika készítése során, mintha online eszközre terveznénk – de ettől lesz a végeredmény tökéletes!

Mosaic webesign
Mosaic webesign

Miben segítünk neked mi nyomtatott grafika tervezése során?

Plakátok, menük, szórólapok, kirakatok és egyéb, nyomdába kerülő anyagok tervezését bonyolítjuk le, mely figyelembe veszi a meglévő arculati elemeket, marketing szempontokat, valamint az adott kampány üzenetét és a célközönséget is.

Love Mare nyomtatott grafika
Trust Noone nyomtatott grafika könyv

Hogyan zajlik a nyomtaott grafika tervezése?

Ada és Sanya – a designereid. Mindkettőnknek megvannak a saját projektjei, de minden nyomtatott grafikát és fontosabb mérföldkövet megvitatunk egymással, tanácsot adunk és segítünk a másiknak, így gyakorlatilag két designert kapsz egy helyett.

  1. Kérj tőlünk ajánlatot! Meséld el a lehető legtöbbet magadról, a vállalkozásodról és az elképzeléseidről ahhoz, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk már a közös munka első percétől.
  2. Az első ismerkedés után kapsz tőlünk egy inspirációs füzetet, amelyben ötleteket, színeket, képeket gyűjtünk neked össze – ennek célja, hogy motiválttá tegyünk a végső, rád és a vállalkozásodra szabott kérdőívünk kitöltésében, amely a közös munka alapján fogja képezni.
  3. A projekt kezdetekor kapsz tőlünk egy idővonalat, is amely minden fontosabb mérföldkövet tartalmaz, határidővel egybekötve, így vizuálisan tudjuk követni a nyomtatott grafika tervezésének haladását.
Mosaic Webdesign

Mi lesz a te feladatod a nyomtatott grafika tervezés során?

Láss el minket a lehető legtöbb és legpontosabb információval a vállakozásodról, az ötleteidről és az elvárásaidról! Jelezz vissza nekünk határidőn belül, így gördülékenyen tud haladni a közös munka – de légy velünk türelmes – minden projekt minden mérföldkövének adni fogunk egy átadási határidőt, amikorra vállalni tudjuk a feladat befejezését, és el is fogjuk neked küldeni a kész nyomtaott grafikát 🙂

Mosaic Webdesign
New York Fitness nyomtatott grafika
Heti TV nyomtatott grafika
Mosaic Design

Kérdésed van? Írj nekünk!

[contact-form-7 id=”2922″ title=”1 kapcsolatfelvételi űrlap”]
Mosaic Design