Logó &
Arculat

A vevők már azelőtt megítélnek, mielőtt nálad vásároltak volna, hiszen az emberek tudat alatt észreveszik az arculati jegyeket és bizonyos dolgokra asszociálva döntik el, hogy megbíznak-e Benned. A logód csupán egy elem, amely által felismerhetővé válasz, de egy teljes vállalati arculatot igényel az, hogy elmesélhesd a történetedet.

Mosaic webesign
Mosaic webesign

Miben segítünk neked mi egy arculat tervezése során?

Feltérképezzük a piacot, a versenytársaidat és az üzletág trendjeit, így ki tudjuk zárni, mi az ami működhet, és mi az, ami nem. Fontos, hogy az arculat képes legyen hatással lenni a vevőidre, amely által megjegyezhetővé és ismertté válhat, de még fontosabb, hogy képes legyen elmesélni a céljaidat és a szolgáltatásaidat.

Sweetchili logó és arculat
Yogam logó és arculat

Hogyan zajlik egy arculat tervezése?

Ada és Sanya – a designereid. Mindkettőnknek megvannak a saját projektjei, de minden arculatot és fontosabb mérföldkövet megvitatunk egymással, tanácsot adunk és segítünk a másiknak, így gyakorlatilag két designert kapsz egy helyett.

  1. Kérj tőlünk ajánlatot! Meséld el a lehető legtöbbet magadról, a vállalkozásodról és az elképzeléseidről ahhoz, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk már a közös munka első percétől.
  2. Az első ismerkedés után kapsz tőlünk egy inspirációs füzetet, amelyben ötleteket, színeket, képeket gyűjtünk neked össze – ennek célja, hogy motiválttá tegyünk a végső, rád és a vállalkozásodra szabott kérdőívünk kitöltésében, amely a közös munka alapját fogja képezni.
  3. A projekt kezdetekor kapsz tőlünk egy idővonalat, amely minden fontosabb mérföldkövet tartalmaz, határidővel egybekötve, így vizuálisan tudjuk követni az arculat tervezésének haladását.
Mosaic Webdesign

Mi lesz a te feladatod az arculat tervezése során?

Láss el minket a lehető legtöbb és legpontosabb információval a vállalkozásodról, az ötleteidről és az elvárásaidról! Jelezz vissza nekünk határidőn belül, így gördülékenyen tud haladni a közös munka – de légy velünk türelmes – minden projekt minden mérföldkövének adni fogunk egy átadási határidőt, amikorra vállalni tudjuk a feladat befejezését, és érkezik is majd hozzád a kész arculat 🙂

Mosaic Webdesign
Kék levendula logó és arculat
Mosaic webesign

Mi jellemzi az általunk készített arculatot?

  • Logó – amely 100 százalékban a te vállalkozásodat képviseli, kizárva a konkurenciát
  • Arculati kézikönyv – amely leírja, hogyan használd az arculati elemeket megfelelően
  • Insta feed – fontos, hogy a közösségi média megjelenésed is tükrözze az arculatodat
  • Névjegykártya – igen, még mindig releváns! Segít, hogy emlékezetes maradj
  • Templatek – ppt és word sablonok az arculatodhoz igazítva
  • POS anyagok – menük, plakátok, szórólapok, kirakat dizájn, amely a vállalkozásodat képviseli
Mosaic webesign
Mosaic Design

Kérdésed van? Írj nekünk!

[contact-form-7 id=”2922″ title=”1 kapcsolatfelvételi űrlap”]
Mosaic Design