Keress
minket

Árajánlatkérés – de szuper, hogy ide eljutottál! Reméljük ez azt jelenti, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk valami szuper projekten. Fontos tudnod, hogy az árajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár. Kérünk válaszolj a lenti kérdésekre annak érdekében, hogy a legpontosabb árajánlatot tudjuk elküldeni neked. Az elsőkörös árajánlat egy irányár, amivel együtt egy kérdőívet is kapsz. A kérdőív kitöltése után tudjuk majd fixálni a végösszeget. Kérdés esetén keress minket bátran telefonon vagy e-mailben!

Mosaic webesign
Mosaic Design

Árajánlatkérés

[contact-form-7 id=”2922″ title=”1 kapcsolatfelvételi űrlap”]
Mosaic Design ajánlatkérés

Gyakran ismételt kérdések

Milyen dokumentumokra van szükségem?

Általánosságban elmondható, hogy minden weboldalon szükség van adatvédelmi szabályzatra, webshop esetén pedig általános szerződési feltételekre is, de ezeknek a dokumentumoknak a tartalma az adott ország szabályozásától függően változhat. A dokumentum elkészítésében tudunk segíteni, azonban ezeket mindig az iratokat érdemes ügyvéddel készíttetni.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Átlagosan akár 3-4 hét alatt is elkészülhet egy weboldal, de bonyolultabb webshop esetén az építés tovább is tarthat. Fontos, hogy ez akkor valósulhat meg, ha minden információt továbbítasz nekünk (képek, szöveg, elképzelések). Árajánlatunk elküldésekor tájékoztatunk arról is, hogy az egyes fázisok mennyi időt vesznek igénybe és milyen határidőre tudjuk vállalni a projektet.

Mi lesz az én feladatom, mint megrendelőnek?

A te feladatod a szöveges és képi tartalom biztosítása, de a legfontosabb, hogy folyamatos visszajelzéseket kapjunk tőled és már a projekt elején vázolj fel minden elképzelésed, ötleted és igényed, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk haladni. Légy velünk türelmes! A jelzett határidőn belül jelezni fogunk neked projekt állapotáról!

Hogyan zajlik a közös munka?

Ada és Sanya – a designereid. Mindkettőnknek megvannak a saját projektjei is, de minden grafikát és fontosabb mérföldkövet megvitatunk egymással, valamint tanácsot adunk és segítünk a másiknak, így gyakorlatilag két designert kapsz egy helyett.

  1. Kérj tőlünk ajánlatot! Meséld el a lehető legtöbbet magadról, a vállalkozásodról és az elképzeléseidről is ahhoz, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk akár már a közös munka első percétől.
  2. Az első ismerkedés után kapsz tőlünk egy inspirációs füzetet, amelyben ötleteket, színeket, képeket gyűjtünk neked össze – ennek célja, hogy motiválttá tegyünk a végső, rád és a vállalkozásodra szabott kérdőívünk kitöltésében, amely a közös munka alapján fogja képezni.
  3. A projekt kezdetekor kapsz tőlünk egy idővonalat is, amely minden fontosabb mérföldkövet valamint határidőt tartalmaz, így vizuálisan tudjuk követni a projekt haladását.
Ada és Sanya - az árajánlat készítők
Trust Noone könyvborító
Karát ékszer weboldal
Sweetchili pékség logó